Gizem Özdemir’den üçüncülük madalyası

  Kartepe Belediyesi G.B. Spor Kulübü karatecisi Gizem Özdemir, İstanbul’da yapılan şampiyonada üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı   +54 kilo...

 

Kartepe Belediyesi G.B. Spor Kulübü karatecisi Gizem Özdemir, İstanbul’da yapılan şampiyonada üçüncü olarak önemli bir başarıya imza attı

 

+54 kiloda mücadele etti

Karatede önemli başarılara imza atan Kartepe G.B. Belediyespor Kulübü’nün sporcularından Gizem Özdemir, İstanbul’da düzenlenen Türkiye Ümitler Gençler ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde başarılı neticelere imza attı. Ümit bayanlar +54 kg’da mücadele veren Gizem Özdemir, üçüncü olarak madalyaya uzanırken milli takım seçmelerinde de ikinci sırada yer aldı.

 

 

#

27 Oca 2014 - 16:07 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.