GKD standı ilgi görüyor

Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin işbirliği ile farklı kültürleri bir araya getirip tanıştırmayı amaçlayan 7.Yöresel Kültürler Fuarı'nda stant...

Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin işbirliği ile farklı kültürleri bir araya getirip tanıştırmayı amaçlayan 7.Yöresel Kültürler Fuarı'nda stant açan GKD yönetimi gösterilen ilgiden memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi’nin işbirliği ile farklı kültürlerin bir araya gelip tanışarak kaynaşmasını amaçlayan 7. Yöresel Kültürler Fuarı'nda dernek faaliyetlerinin tanıtımı ve İzmit’in vazgeçilmezi pişmaniyeyi açtığı stantta tanıtan Genç Kocaelililer Derneği (GKD) gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldığını dile getirdi. Dernek Başkanı Ayhan Varol, “47 Sivil Toplum Kuruluşu’nun katıldığı Yöresel Kültürler Fuarı'nda Genç Kocaelililer Derneği olarak yer aldık. Yaklaşık bir hafta devam eden fuar boyunca gösterilen ilgiden memnun kaldık. Bu tür etkinlikler değerlerimizi kültürlerimizi yaşatmak için çok önemli. Başta bu imkanı bizlere sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve standımızı ziyaret eden bütün dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
ZİYARET EDENLER:
İlyas Şeker (Kocaeli Milletvekili),
Zeki Aygün (Kocaeli Milletvekili),
İbrahim Karaosmanoğlu (Büyükşehir Belediye Başkanı),
Murat Özdağ (Kocaeli Ticaret Odası Başkanı),
Cengiz Kan (Kandıra Belediye Başkanı),
Gültekin Görüm (Kent Konseyi Genel Sekreteri)
Yusuf Akın (AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı),
Murat Aydın (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı),
Mehmet Kesen (Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Şube Müdürü)

#

09 Eyl 2013 - 09:37 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.