Gökçe, mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul ile Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, dün ddliye binasında 1. Asliye Hukuk Hakimi Mehmet Yücel’den mazbatasını...

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul ile Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, dün ddliye binasında 1. Asliye Hukuk Hakimi Mehmet Yücel’den mazbatasını aldı. Gökçe ve yönetimi mazbata töreninin ardından Baro’ya geçerek, Tamer Solakoğlu’ndan görevi devraldı. Törene Sertif Gökçe ve yönetiminin yanı sıra eski başkanı Tamer Solakoğlu ve avukatlar katıldı.

 

ESKİ VE YENİ YÖNETİM BİR ARADA

Av. Umut Gümüş Eğitim Salonu’ndaki devir teslim töreni sırasında Gökçe ve beraberindeki yöneticilerin heyecanlı oldukları gözlendi. Törende konuşan yeni başkanı Gökçe, “Karaman’daki olay nedeniyle Cumhuriyet Bayramı’nı buruk geçirdik. Dünyanın uzay teknolojisini tartıştığı bir dönemde ülkemizdeki bu ölümler üzüntüyle geçiştirilemez. Devlet hassasiyetini göstermelidir. Gözü para bürümüş patronlar kapatılan iş yerinin mührünü açarak işçilerin ölümüne neden olmuştur” dedi.

 

DAHA GENÇ VE DİNAMİK

“Son derece güzel bir seçim ortamında en demokratik seçimi yaşadık” diyen Gökçe, şöyle konuştu: “Bu sürece katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Kocaeli Barosu, bugünden daha genç ve dinamiktir. Görevi devralan arkadaşlarımıza başarılar, devredenlere ise sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” dedi. Gökçe ardından önceki dönem Baro Başkanı Av. Tamer Solakoğlu’ndan Kocaeli Barosu’nun mührünü aldı.

 

“BİZE YAKIŞAN BİR KURUL”

Gökçe ve yönetimine başarılar dileyen Av. Tamer Solakoğlu ise, “Mesleğimize ve Baromuza yakışan bir genel kurul gerçekleştirdik. Halkımızın, kentimizin ve özellikle de yargımızın sorunlarını tartışarak çözüm önerilerini getirdik. Seçim süreci centilmence başlayıp bitti. Gözümüz arkamızda değil, çünkü arkadaşlarımızın Baro’yu daha ileriye götüreceğini biliyorum. Yaşanan hukuk skandalları mesleğimizin sıkıntılarında arkadaşlarımıza büyük demokrasi ve bireysel özgürlüklerin savunucusu olacaklarını biliyorum” dedi. Berfu SOYSAL

#

30 Eki 2014 - 15:31 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.