Gökhan Orhan: Siyasi darbe yapıyorlar!

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, yapılan son yönetim kurulu toplantısı sonrasında MİT TIR’ları ile ilgili yaptığı haber nedeniyle Can Dünd...

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, yapılan son yönetim kurulu toplantısı sonrasında MİT TIR’ları ile ilgili yaptığı haber nedeniyle Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanmasını değerlendirdi. Tutuklanan Can Dündar’ın bir gazeteci olduğunu dile getiren Gökhan Orhan, “Yapılmak istenen halkın haber alma özgürlüğünün önüne geçmektir” dedi

 

“YAPILAN SİYASİ DARBEDİR”

Alınan kararın basın özgürlüğüne karşı yapılmış bir siyasi darbe olduğunu belirten Orhan, “Can Dündar ve Erdem Gül asla yalnız değil. Terör örgütlerine destek sağlayanlar uluslararası yargılamadan ve halka hesap vermekten kaçamayacaklar. STK’lar bu karara tepki göstermeli. Bugün doğru haber yapma sorumluluğunda iki gazetecinin tutuklanması yarın sıradan bir vatandaşın bile sebep gösterilmeyerek tutuklanması anlamına gelir” diye konuştu.

#

27 Kas 2015 - 20:36 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.