Gökhan Orhan'dan koltuk sağlamlaştırma hamlesi

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman haftalık il yönetim kurulu toplantısı sonrasında basın açıklamasında bulundu. Kahraman, Ağustos ayı içeri...

AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman haftalık il yönetim kurulu toplantısı sonrasında basın açıklamasında bulundu. Kahraman, Ağustos ayı içerisinde geçlere verecekleri eğitim kamplarını hakkında bilgilendirmede bulundu.  Ayrıca CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan’ın yerel bir gazetede çıkan “AKP İslam terörüne kendi elleriyle zemin hazırladı” haberi ile ilgili konuştu. Kahraman, “Bu açıklamayı hangi akla hizmet olarak yaptığını anlayamamaktayız. Biliyoruz ki İslam ve terör ifadelerini yan yana getirmeye çalışmak açıkça bir art niyet göstergesidir. Terör ve İslam’ı aynı cümlede kullanan değer yoksunu Gençlik Kolları Başkanı buna bir de AKP’yi karıştırmış ki dikkatleri üzerine çekebilsin” açıklamasında bulundu.

 

KOLTUK HAMLESİ

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan’a seslenen Kahraman, “Gençlikle dertlenen şahsım ve yönetimim adına seslenmek istiyorum. Bir gençlik kolları başkanı, gençler ve gençlik adına yapacağı ya da yaptığı çalışmalarla anılıp gündeme gelmelidir. Aslı olmayan, laf-ı güzaf beyanlarla dikkat çekmeye çalışmak, gündeme gelmeye çalışmak CHP gençlik kollarının gençlik adına bir şey yapmadığının göstergesidir. Yaklaşan kurultaylarının öncesindeki koltuk sağlamlaştırma hamleleridir. Ziya Paşa’nın dediği gibi ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKANLAR KATILACAK

Eğitim kamplarını Yuvacık’ta yapacakları açıklayan İl Gençlik Kolları Başkanı Kahraman, “Eğitim kamplarımız 7-8-9 Ağustos tarihinde il gençlik kolları yönetiminin ve ilçe gençlik kolları başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek. Aynı zamanda İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Abdurrahim Boynukalın, AKP İzmir Milletvekili ve geçmiş dönem Gençlik Kolları Genel Başkanı Hamza Dağ ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da çeşitli tarihlerde kamplara katılım gösterecek” açıklamasında bulundu.

 

500 GENÇ EĞİTİME ALINACAK

Aynı zamanda 15-16 Ağustos, 22-23 Ağustos, 29- 30 Ağustos ve 5-6 Eylül tarihlerinde üçer sıralı şekilde ilçe gençlik kolları yönetimimize eğitim kamplarına alacağız ve kendilerini yetiştireceğiz” diyen Kahraman, “Kampta gençlere teşkilat eğitiminin yanı sıra hem de yakın tarih ile ilgili çeşitli bilgiler vereceğiz ve onları geleceğe hazırlayacağız. Amacımız eğitim, kaynaşma ve en önemlisi hedefiniz genç yetiştirmektir. Eğitim sonunda 500 genç eğitim almış olacak” değerlendirmesinde bulundu. Serkan BORLAK

#

05 Ağu 2015 - 08:55 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.