Gölcük 2’nin ikinci şeridi trafiğe açıldı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük Donanma Komutanlığı girişinde yürütülen çalışmada köprülü kavşağın ikinci şeridi de trafiğe açıldıKöprülü kavş...

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük Donanma Komutanlığı girişinde yürütülen çalışmada köprülü kavşağın ikinci şeridi de trafiğe açıldı

Köprülü kavşak, kuzey-güney yönünde uzanan Karaağaç Caddesi ve İlhan Tuba Caddesi’nden ulaşımın güvenli bir şekilde sağlanmasında da etkili olacak. Proje kapsamında D-130’un altından kuzey-güney yönünde yapılan yolda çalışmalar sürüyor. Yan yollarda ve yaya yollarında düzenlemeler devam ediyor. Yan yolların tamamlanmasıyla birlikte kavşak bütünüyle hizmete girecek.

44 METRELİK KÖPRÜ
Proje kapsamında 75 bin metreküp kazı ve dolgu çalışması yapıldı. Köprülü kavşakta 5 bin metreküp beton, 450 metreküp ön germeli kiriş, 500 ton demir ve 2 bin metreküp taş duvar kullanıldı. Köprüye 25 bin ton da asfalt serildi. 44 metre uzunluğundaki köprü, 2 açıklıklı (gidiş-geliş), 5,5 metre olarak inşa edildi.

#

17 Oca 2013 - 09:39 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.