Gölcük Belediyesi, Türk-İsveç Yerel Yönetimler programında

İstanbul’da gerçekleştirilen uluslararası konferans ile başlayan ortaklık programı 2015 yılı sonuna kadar devam edecek.   Konferansta Gölcük Belediy...

İstanbul’da gerçekleştirilen uluslararası konferans ile başlayan ortaklık programı 2015 yılı sonuna kadar devam edecek.

 

Konferansta Gölcük Belediyesi’ni temsil eden Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Proje sorumlusu Fatih Genç’in de katıldığı konferans sonunda projenin yol haritası belirlendi.

       

Bu tür Avrupa Birliği projelerine büyük önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Türkiye Belediyeler Birliği ile İsveç Bölgeler ve Yerel Yönetimler Birliğince Belediyemizin Türkiye’den seçilen altı belediyeden biri olması bizleri mutlu etmiştir.

 

Bizler Gölcük Belediyesi olarak bu tür projelere büyük önem veriyoruz. O nedenle şehrimizin vizyonu ve başarısı için UCLG Dünya Birleşmiş Kentler Birliği, Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği gibi oluşumlara üye olup çalışıyoruz. Şehrimizi bu tür uluslararası platformlarda temsil ediyoruz” dedi.

      

Türk ve İsveç Belediyelerinden temsilcilerin katıldığı konferansta yerel karar alma süreçlerine vatandaş katılımı konusu irdelendi.

#

11 Kas 2014 - 17:13 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.