Gölcük Emniyetinde bayramlaşma

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Amirliği bahçesinde emniyet mensuplarıyla bayramlaştılar. Gölc...

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Amirliği bahçesinde emniyet mensuplarıyla bayramlaştılar.

Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ve başkomiserler tarafından karşılanan ilçe protokolü, yapılan bayramlaşma sonrasında, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin bir çiçek ve Çikolata takdim ettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin makamına çıkarak burada bir süre sohbet edip, ilçedeki emniyet hizmetleri hakkında kısa bir bilgilendirme gerçekleştirdiler.

#

25 Eyl 2015 - 15:36 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.