Gölcük kaymakamı tüm organlarını bağışladı

Organ bağışı bilincinin yeterince geliştirilmesini sağlamak ve vatandaşların konu ile ilgili sorularına yanıt verilmesi amacıyla Gölcük İlçe Sağlık Mü...

Organ bağışı bilincinin yeterince geliştirilmesini sağlamak ve vatandaşların konu ile ilgili sorularına yanıt verilmesi amacıyla Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından tanıtım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Sağlık Müdürü ve Gölcük Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Salih Çavdar ve ekibi organ bağışı kampanyası kapsamında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etti.

 

“İNSANLARA CAN VERECEĞİM”

Görüşme sırasında konuklarına bir de jest yapan Kaymakam Mustafa Altıntaş bağışların hayat kurtardığını vurgu yaparak organlarını bağışladı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, “Doktorumuz Salih Çavdar’dan organ bağışı konusunda bilgiler aldık. Bağış bekleyen çok sayıda hasta var. Bu konu karşısında duyarsız olamazdım ve organlarımı bağışlama kararı aldım. Verdiğim bu karar ile belki de birden fazla kişinin yaşamasına vesile olabileceğim” dedi.

 

KAYMAKAM’A TEŞEKKÜR

Organ bağışı tüm dünyada olduğu kadar ülkemiz içinde çok büyük bir önem taşıyan bir konu olduğunu dile getiren Altıntaş, “Toplum Sağlığı Merkezi personelimiz Gölcük’te organ bağışı konusunda yerinde çalışmalar yürütüyorlar. Tüm ilçe halkımızın bu kampanyaya destek olmasını diliyorum” diye konuştu. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Salih Çavdar da kampanyaya desteği nedeniyle Kaymakam Mustafa Altıntaş’a teşekkür etti.

#

21 Tem 2017 - 15:53 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.