Gölcük kazanıyor ama iyi oynamıyor!..

4’LÜK SERİ YAPTI AMA NAFİLE… Kırmızı Şimşekler 4 seri galibiyet sonrasında iç sahada yenilgi alıp deplasmanda beraberlik çıkardıktan sonra. Pazar...

4’LÜK SERİ YAPTI AMA NAFİLE…

Kırmızı Şimşekler 4 seri galibiyet sonrasında iç sahada yenilgi alıp deplasmanda beraberlik çıkardıktan sonra. Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Sancaktepe takımını ağırladı. Savaşan, ağır zeminde misafir takımı boğmaya çalışan ekip, maalesef oyun organizasyonu konusunda sıkıntılar yaşadı. Tam 30 yıldır 3.Lig’de oynayan takımda artık taraftarlar da bu ligden sıkıldı. Ancak bu görüntüler bu yıl da 2.Lig’e yükselmek hayal gibi görülüyor. Gölcük Stadı’na gelmen misafir takımlar ağır zeminde eğer bir puana yatarsa, bunu kolaylıkla alabiliyor. Drenajı zayıf kalan saha, rakip takıma cesaret veriyor. Tabii tribünlerin de bir türlü dolmaması, Gölcüksporlu futbolcular ve teknik heyet ile yönetimin de şevkini kırıyor. Sancaktepe karşısında ilk yarıda 2 gol bulan, ancak kalesinde de yüzde yüzlük 3 pozisyon yaşayan Gölcükspor ikinci yarı golü de yiyince panikledi ama Allah’tan korkulan olmadı. Gölcükspor zor da olsa 3 puanı aldı ama ilerisi için umut vermedi. Devre arasında takviye yapılması şart oldu.

#

24 Kas 2014 - 12:22 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.