Gölcük seriye devam

Sesonun ilk yarısının son maçında kentlisi Kocaelispor ile berabere kalarak tatile giren takım iyi hazırlandığını gösterdi ve Kartal gibi güçlü bir ra...

Sesonun ilk yarısının son maçında kentlisi Kocaelispor ile berabere kalarak tatile giren takım iyi hazırlandığını gösterdi ve Kartal gibi güçlü bir rakibi Gölcük’te tek golle de olsa devirerek 3 puanı daha hanesine yazdırdı ve Play-Off hattının kuyruğunu tuttu. Arada sadece 2 puan fark kaldı.

 

BU HAFTA RAKİP ALTAY

3.Lig 1.Grup’ta Kocaelispor ile beraber mücadele veren Gölcükspor, devre arasında iyi hazırlandığını gösterdi. Sezon başında olduğu gibi, sezon ortası kampında da özel maçlarda flaş sonuçlar alan Gölcükspor, phazar günü öyle bir maç oynayacak ki, hem kendi içn hem de kocaelispor için bu skor çok k8itik olacak. 3. sırada yer alan Altay’a konuk olacak Gölcükspor, elde edeceği galibiyetle belki kendini Play-Off’a taşıyacak, Kocaelispor’u da rahatlatacak. Kırmızı Siyahlılar dün çalışmlalara yeniden başladı. Gölcükspor kafilesi cumartesi günü İzmir’e giderek kampa girecek. Maç Pazar günü oynanacak.

#

17 Oca 2017 - 11:08 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.