Gölcükspor 20 Temmuz’da toplanıyor

        Aynı gün kendi tesislerinde toplanacak ve ilk çalışmasını yapacak Gölcükspor’un 16 yıllık futbol sorumlusu Adem Ellibeş, yeni sezon için henüz...

 

 

 

 

Aynı gün kendi tesislerinde toplanacak ve ilk çalışmasını yapacak Gölcükspor’un 16 yıllık futbol sorumlusu Adem Ellibeş, yeni sezon için henüz erken olduğunu söyleyerek “Hocamızın vereceği programa göre çalışmalar olacak” dedi. Ellibeş kendi tesislerinde en az 15 gün idmanlar yapacaklarını belirterek, daha sonra ilk etap kamp çalışmaları için Kartepe Gren Park Otel’de 12 gün kamp yapacaklarını söyledi.

 

PAHALI TRANSFERE SON

Dış transferlerin el yaktığı ortamda çok pahalı oyuncudan yana tavır sergilemediklerini söyleyen Ellibeş, yüksek ücret tercihini, nokta transferden yana kullanacaklarını iletti. Yeni sezon öncesi önceki hafta Gölcükspor teknik sorumlusu Ali Beykoz ile masaya oturan Ellibeş, transfer politikasını da belirlediklerini söyledi. İç transferde 10 futbolcu ile görüşen, Gölcükspor dış transfer de ise bazı futbolcular ile görüşmelere devam ediyor. Kadroya en az 6-7 futbolcu dahil edilecek. 

#

01 Tem 2014 - 12:04 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.