Gölcükspor-Birlik maçında performans alkışlandı

Geride bıraktığımız sezon, ilk iki yılda verilen desteğin aksine zerre kuruş göremeyen Kırmızı Beyazlılar çekilen tüm sıkıntılara karşın 2. Lig Play-O...

Geride bıraktığımız sezon, ilk iki yılda verilen desteğin aksine zerre kuruş göremeyen Kırmızı Beyazlılar çekilen tüm sıkıntılara karşın 2. Lig Play-Off yarı finaline kadar ilerleyerek önemli bir başarıya imza attı.

 

KURTULUŞ SAVAŞI VERECEKLER

Kocaeli Birlikspor yeni sezon öncesi de sarsıntılı günler geçiriyor. Kulübün transfer yasağı var ve takım gencecik futbolculara emanet edilmiş durumda. Her biri organik Kocaelili olan bu şehrin evlatları, 3 yıl önce toplu tüfekli destek verilen ancak ortada bırakılan kulübü ayakta tutmak için bir bakıma kurtuluş savaşı verecek.

 

SONUNA KADAR GÜVENECEĞİZ

Birbirinden yetenekli, korkusuz ve ayakları yere sağlam basan, ortalama yaşları 19 bile olmayan Kocaeli Birlikspor’un, Gölcükspor karşısındaki performansı alkışlandı. Maçta gol sesi çıkmadı ancak gole yaklaşan, rakip yarı alanda daha fazla kalan takım Birlikspor’du. İlk maçında sınıfı geçen bu şehrin evlatlarına ne pahasına olursa olsun güvenmek, onları desteklemek zorundayız.

 

ONLAR OLMASA…

Her biri pırıl pırıl, başarıya aç, disiplinli ve kalbi 41 diye çarpan bu evlatları eleştirmek, gözlerini korkutmak, tabloyu karamsar bir şekilde çizmek kimseye bir fayda sağlamaz. Çünkü Birlikspor’u böyle bir şekle onlar sokmadı. Bugün onlar olmasa kulübün yerinde belki de yeller esecek, şirketi kuranlar rezil rüsva olacaktı. Aslında herkes bu şehirde kimin eleştirilmesi gerektiğini çok iyi biliyor.

 

EN DOĞRU OLAN TAVIR

Daha önce de olduğu gibi, bu şehrin evlatlarına, bizim sokağımızın çocuklarına sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Gençleri eleştirmek, üzerlerine yük vermek işin en basiti. Asıl, kulübü terk ederek ortada bırakanları, yanlış yönetenleri, milyonları har vurup harman savuranları, 35’likleri emekli edenleri ve kulüp kurulurken Körfez FK’yı yok edip, dış gebeliğe imza atanları eleştirmek en doğru olan tavırdır. Madalyonun bu yüzünü zaman gösterecek, bakalım! Erdem ÖVÜÇ

#

21 Tem 2017 - 10:25 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.