Gölcükspor, sadece "Galibiyet" diyor!..

MUHAMMED ARAN'IN DURUMU KRİTİK Geçen hafta zorlu deplasmanda Batman Petrolspor ile son saniye golü ile 2-2 berabere kalarak 2 puanı Batman'da bıra...

MUHAMMED ARAN'IN DURUMU KRİTİK

Geçen hafta zorlu deplasmanda Batman Petrolspor ile son saniye golü ile 2-2 berabere kalarak 2 puanı Batman'da bırakan 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor, 30. maçında Bergama Belediyespor ile karşılaşacak. Son haftalardaki başarılı sonuçları ile dikkat çeken ve Play Off için iddiasını her geçen gün arttıran Kırmızı Siyahlılar'da başarılı stoper Muhammed Aran'ın son durumu maç saatinde belli olacak. Takımda başka sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. 

 

RAKİP DE PLAY-OFF İÇİN OYNUYOR

Şimşeklerin genç ve başarılı teknik adamı Yusuf Tokuş maç öncesi yaptığı açıklamada "Galibiyet dışında başka bir sonuç düşünmüyoruz. Seyircimizin desteği ile gülen taraf olmak ve geçen haftaki şanssız beraberliği telafi etmek istiyoruz." dedi. Gölcükspor, 29 maçta topladığı 49 puan ile dördüncü, Bergama Belediyespor ise 28 maçta topladığı 39 puan ile 10. sırada yer alıyor. Bergama ekibi, ilk 5'e girmek için Gölcükspor maçına çok önem veriyor.Ahmet AKAY

#

17 Mar 2016 - 10:05 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.