Gölcükspor'u hararet bastı

DİKKATLİ ADIMLAR ATILIYOR İç transferi hasarsız bir şekilde geçen ve tüm dikkatini dış transfere veren Gölcükspor'da adımlar son derece tedbirli a...

DİKKATLİ ADIMLAR ATILIYOR

İç transferi hasarsız bir şekilde geçen ve tüm dikkatini dış transfere veren Gölcükspor'da adımlar son derece tedbirli atılıyor. Silivrispor'dan İsmail Düzgün ve Maltepespor'dan Abuzer Gaffar ile temas kuran Kırmızı-Siyahlılar iki önemli oyuncu ile anlaşma zemini arıyor. Öte yandan üst ligde mücadele eden ve ismi sır gibi saklanan diğer bir oyuncunun da takıma kazandırılması için çabalar devam ediyor. Ancak bu futbolcunun kulübüyle anlaşması olması yönetimi zorluyor.

 

BEYKOZ: BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ

Gölcükspor'un kariyerli ve başarılı teknik direktörü Ali Beykoz yaptığı açıklamada "Çalışmalara erken başlamamız iyi oldu. Kalmasını istediğimiz arkadaşlarımız sağ olsunlar bizi geri çevirmedi. Takviye edeceğimiz oyuncuların da gelmesi ile sıkı ilişkileri olan bir aile olacağız. Geçen yıl olduğu gibi, ben değil biz olacağız. Bizi başarıya getirecek olan unsur bu olacaktır" dedi.

#

26 Haz 2015 - 11:56 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.