Gölcük’te çelenk krizi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, AKP hariç tüm kurum ve kuruluşlar. Siyasi partiler çelenk sundu. AKP gölcük İlçe Başkanı Abdulkad...

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, AKP hariç tüm kurum ve kuruluşlar. Siyasi partiler çelenk sundu. AKP gölcük İlçe Başkanı Abdulkadir Doğrul, “Zorunluluğumuz yok” diye açıklama yaptı.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 96. yılında Gölcük Anıtpark'ta tertip edilen törenle şehitler bir kez daha rahmetle anıldı. Anıtpark'ta gerçekleştirilen törene Donanma Komutanı Oramiral Emin Murat Bilgel, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başta olmak üzere Donanma Komutanlığı’nda görevli üst rütbeli subaylar, astsubaylar ile birlikte Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Genel Sekreteri Mehmet Hanifi Arslan, şehit aileleri ve gaziler, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Törene AKP İlçe Başkanı Abdulkadir Doğrul katılmazken, diğer siyasi partilerin başkan ve temsilcileri yer aldı.

ZORUNLULUĞUMUZ YOK
Tüm kurum ve kuruluşların çelenk sunduğu törende AKP’nin çelenk sunmaması dikkat çekti. Konuyla ilgili gazetelere açıklama yapan AKP İlçe Başkanı Av. Abdulkadir Doğrul, çelenk sunma zorunlulukları olmadığını söyleyerek, program dolayısıyla törene katılamadığını, partiyi ilçe yöneticilerinin temsil ettiğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Caner Uzuner, “18 Mart'ın anlam ve önemi şüphesiz ki tartışılamaz, böyle bir günde iktidar partisi AKP şehitlerimizin anısına çelenk sunmuyor. AKP bu durumla kendini özetlemiş oluyor. Çok fazlada yorum yapmak istemiyorum üzücü bir durum dedi.

#

18 Mar 2011 - 16:24 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.