Gölcük’te karikatür sergisi

Gölcük’ün sevilen karikatüristi Yaşar Tosun, Gölcük’te üçüncü sergisini açtı. Gölcük Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Galeri 1 ve 2 nolu salonunda a...

Gölcük’ün sevilen karikatüristi Yaşar Tosun, Gölcük’te üçüncü sergisini açtı. Gölcük Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Galeri 1 ve 2 nolu salonunda açılışı gerçekleşen “Gölcük’ten portreler” adlı sergiye katılım yüksek oldu. Sergiye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve çok sayıda karikatür severler katıldı. Törende konuşma yapan Tosun, ”Sergimizin açılışında bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Gölcük’te daha çok çalışmalar yaparız” dedi.

#

01 Mar 2011 - 13:44 Kocaeli- Yaşam

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.