Gölcük’te muhalefet mali tablodan endişeli

Kırmızı Siyahlı yönetime muhalifler henüz ortaya çıkmadı ama mali tablodan endişe yaşadıkları yönünde yoğun kulis yapıyorlar   RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK...

Kırmızı Siyahlı yönetime muhalifler henüz ortaya çıkmadı ama mali tablodan endişe yaşadıkları yönünde yoğun kulis yapıyorlar

 

RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK

Kongre öncesinde belirsizlik sürerken, mevcut başkan Ahmet Şahin, yeniden aday olacağını açıkladı. Şahin’in karşısında şu anda resmi bir aday yok. Herkes belediyeden işaret bekliyor ancak Mehmet Ellibeş’in işareti de, mevcut yönetimden yana gözüküyor. Bu durumda da kimse aday olmaya yanaşmıyor. Şu an için ise resmi bir aday açıklaması yok.

 

MALİYET BELİRSİZLİĞİ

Bu arada adayların bir çekincesinin de, mali tablolar olduğu belirtiliyor. Kulübün çok borcunun olduğu şeklindeki söylentiler ayyuka çıktı ve bu da adayları engelliyor. Rakam belirtilmemekle birlikte, çok borç olduğu söylentilerine Ahmet Şahin de herhangi bir açıklama yapmıyor.

#

30 May 2017 - 10:38 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.