Gölcük’te yangın: 1 ölü 2 yaralı

Gölcük Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan y...

Gölcük Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahalede bulunarak yangını söndürdü. Yangın esnasında evde bulunan Macit Tetik (56) isimli şahsın sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

 

Annesi ve kardeşinin durumu ağır
Evde bulunan kardeşi Macide Kantar (52) ve anneleri Saadet Tetik (83) ise ağır yaralı olarak evden çıkartıldı. Bilinçleri kapalı olan Saadet Tetik ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine, kızı Macide ise İstanbul Bağcılar’da bulunan bir hastaneye sevk edildi. Yangında yaşamını yitiren Macit Tetik’in cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı. Yangının neden çıktığı henüz bilinmezken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Nuri AKÇAHARMAN

#

09 Eyl 2016 - 10:00 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

zekeriya uslu - allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun geridekalanlara allah sabırversin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Eylül 10:00