Gölcük’te yeni sistem

Türkiye’deki sayılı uygulamanın Kocaeli’ndeki öncüsü Gölcük Belediyesi ve Gölcük Tapu Müdürlüğü oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Gölcük’te mali...

Türkiye’deki sayılı uygulamanın Kocaeli’ndeki öncüsü Gölcük Belediyesi ve Gölcük Tapu Müdürlüğü oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Gölcük’te malikleri tarafından imzalı mimari projelere online erişim imkanı bulacak.

 

TAPU-BELEDİYE

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş uygulama hakkında bilgi verdi. Tektaş, “Bu yeni sistem ile vatandaşlarımız proje için tapu ile belediye arasında gidip gelmekten kurtulmuş olacak.  Bu yeni uygulamada experlerde sisteme girerek bu projeleri inceleyebiliyorlar ve bilgi alabiliyorlar. Tapu Müdürlüğümüzde bir protokol yaptık kendileri de bizlere bu konuda destek oldular, yardımcı oldular. Yeni sistemimiz vatandaşımıza milletimize hayır olsun “ dedi.

#

24 May 2017 - 07:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.