Gölcük’ün Avrupa gururu

Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen SKIF Avrupa Şampiyonası’nda Milli formayı giyen Gölcük Belediyespor Karate Hocası Olcay Küçükateş final müsabakasında h...

Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen SKIF Avrupa Şampiyonası’nda Milli formayı giyen Gölcük Belediyespor Karate Hocası Olcay Küçükateş final müsabakasında haksız yere diskalifiye edilerek Avrupa ikincisi oldu. 13. S.K.I.F Avrupa Karate Şampiyonası Çek Cumhuriyetinde, 25 ülke ve 900’ün üzerinde sporcu katılımıyla gerçekleştirildi. 

TEK BAŞINA TEMSİL ETTİ

Şampiyonada Türkiye’yi tek başına temsil eden Gölcük Belediyespor Karate Hocası Olcay Küçükateş, Kumite dalında sırasıyla Ukrayna-Rus-Polonya-Çek Cumhuriyeti Sporcularını ezici üstünlükle yenerek finale çıktı. Finalde Danimarkalı Sporcu ile karşılaşan Küçükateş’in, sayıca üstün olduğu maçta son 30 saniyede de rakibinin bayılma numarası ve hakemlerin yanlı tutumuyla maçtan diskalifiye edilerek Türk bayrağına olan hazımsızlıklarının sonucu birinciliği elinden alındı.

HALDUN ALAGAŞ DA İSYAN ETTİ

Başarılı bir müsabaka çıkartan Küçükateş Gümüş madalya ile ülkemize döndü. Olcay Küçükateş’in Avrupa ikinciliği karate camiası tarafından başarılı olarak değerlendirildi. Dünya Şampiyonu Haldun Alagaş tarafından turnuvaya hazırlanan Olcay Küçükateş’in aslında Avrupa şampiyonu olması gerektiğini ama hakemlerin yanlı tutumları yüzünden Avrupa ikinciliğine razı bırakıldığı dile getirildi.

#

30 May 2017 - 12:31 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.