Gölkay komşu için model oldu

Gölkay tesisleri, Adapazarı Taraklı’da kısa bir süre yapılan Marmara’nın en büyük göletine örnek olacak.Adapazarı Taraklı’dan gelen heyet Gölkay Tesis...

Gölkay tesisleri, Adapazarı Taraklı’da kısa bir süre yapılan Marmara’nın en büyük göletine örnek olacak.

Adapazarı Taraklı’dan gelen heyet Gölkay Tesisleri’nde sabah kahvaltısına katılarak, Taraklı’da kısa bir süre önce yapılan Marmara’nın en büyük göletine, Gölkay tesislerinin bir benzerinin yapılması için görüş alışverişinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve Taraklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Karabıyık’ın ortaklaşa düzenledikleri Gölkay tesislerindeki sabah kahvaltısına Taraklı Kaymakamı Muhlis Arslan, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, CHP Taraklı İlçe Başkanı Sabahattin Dönmez, Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Aydan, DSP Taraklı İlçe Başkanı Nevzat Akay, AKP Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez, Kocaeli Taraklı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Karabıyık, eşi Kozluk Mahalle Muhtarı Aysel Karabıyık, dernek yönetim kurulu üyeleri Metin Girgin, Hakan Erdem, Erdal Yavuz, Sevil Güldoğan, Fırat Dönmez, İsmail Ertürk ile Taraklı Belediyesi Meclis Üyeleri ile dernek üyeleri katıldı.

#

03 Haz 2011 - 17:41 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.