Gölkaypark’a kano geldi

İzmit Belediyesi tarafından  geçen yıl hizmete açılan Gölkaypark’a ilgi her geçen gün artıyor Yaz sezonu boyunca pek çok yarışa ev sahipliği yapan ve...

İzmit Belediyesi tarafından  geçen yıl hizmete açılan Gölkaypark’a ilgi her geçen gün artıyor
 
Yaz sezonu boyunca pek çok yarışa ev sahipliği yapan ve otoritelerin ortak görüşüyle dünyadaki en iyi su kayağı tesisi olarak nitelendirilen Gölkaypark’ta şimdi de kano keyfi başlıyor. İki kişilik 5 adet kanoyu tesise kazandıran belediye yönetimi, dileyen herkesin ücretsiz olarak kanolara binerek göl gezisi yapabileceğini kaydetti.
 
İLK DENEME BAŞKAN DOĞAN’DAN
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kanoların göl üzerine indirilmesiyle birlikte, ilk denemeyi bizzat kendisi yaptı. Can yeleğini giyerek göl üzerinde kısa bir tur atan Doğan, ziyaretçilerin bu hizmet sayesinde daha keyifli vakit geçireceklerine inandığını söyleyerek “Gölkaypark’a gelen vatandaşlarımız hiç bir ücret ödemeden kanolara binerek keyifli zaman geçirecekler. İlerleyen süreçte deniz bisikleti almayı da planlıyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıklar” dedi. Oldukça şık görünüme sahip yeni kanolara ikişer kişi binerek kürek çekebiliyor. Kanoya bineceklerin can yeleği giymesi mecburiyeti var.

#

29 Eyl 2011 - 11:39 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.