Gönüllüler, 'Minik Hayatlar'a dokundu

Körfez'in hayırsever gençlerinden Minik Hayatlar ekibinin yöneticisi Kemal Kiraz, KASSEL Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocuklara yönelik bir eğlence...

Körfez'in hayırsever gençlerinden Minik Hayatlar ekibinin yöneticisi Kemal Kiraz, KASSEL Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalan çocuklara yönelik bir eğlence etkinliği düzenledi. Programın başından sonuna kadar destekçisi olan Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, şehir dışında olduğu için programa katılamadı.

 

ÖĞRETMENEVİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Körfez Öğretmenevi'nde düzenlenen eğlenceye Körfez Jandarma Komutanı Fikret Çetinkaya, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Nüfus emekli müdiresi Muazzez Arslan, Körfez Sosyal Hizmetler Vakfı Müdürü Cemil Arslan, Körfez-Derince Sosyal Hizmetler Müdürü Erol Uzun, KASSEL Çocuk Esirgeme Kurumu müdiresi Sema Taşdemir, kurumda çocukların başında kalan bakıcı anneler ve Minik Hayatlar ekibi katıldı.

 

“BU SON OLMAYACAK”

Kemal Kiraz'ın eşi Bahar Kiraz ve Minik Hayatlar ekibi gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Etkinliğe katılan sanatçı Elvan Günaydın ve Fevzi Derya söyledikleri şarkılarla konukları eğlendirdi. Sanatçıların şarkılarıyla dans eden, halay çeken, oyun oynayan öğrenciler gönüllerince eğlendiler. Kemal Kiraz, “Bu etkinliğimize destek veren Başta Körfez Kaymakamımız Dr. Hasan Hüseyin Can olmak üzere her bir destekçimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum” dedi ve bu tür etkinliklerin son olmayacağını söyledi.

#

28 May 2017 - 12:20 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.