"Göz alabildiğine MOR" yarışmasının kazananları belli oldu

Çağın Göz Hastanesi tarafından ülkemizin sanat iklimine katkıda bulunmak ve fotoğraf sanatını sevdirmek adına başlattığı fotoğraf yarışmasının bu yıl...

Çağın Göz Hastanesi tarafından ülkemizin sanat iklimine katkıda bulunmak ve fotoğraf sanatını sevdirmek adına başlattığı fotoğraf yarışmasının bu yıl 6.sını düzenledi. Her sene yeni temayla fotoğraf sanatçılarına yaratıcılıklarını yansıtacak bir mecra sunan yarışmanın ödül töreni dün Çağın Göz Hastanesi’nde gerçekleşti. Sergiye Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Emekli Meclis Başkanı Halil Atay, Çağın Göz Hastanesi Kurucusu Op. Dr. Kürşat Çağın ve sanatseverler katıldı.

 

4 bin 123 eser yarıştı

“Göz Alabildiğine…” başlıklı fotoğraf yarışması bu yıl “Mor” temasıyla gerçekleştirildi. Yarışamaya farklı illerden bin 293 sanatçı, 4 bin 123 eseriyle katıldı. Yarışma sonunda 6 eser ödüle, 40 eser ise sergilenmeye hak kazandı.  Ödül töreninde dereceye girenlere plaket takdim edildi. Tören öncesinde konuşma yapan Kürşat Çağın, Kocaeli’de böyle bir organizasyona öncülük etmekten ve sanatseverleri bir araya getirmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Çağın, “Her sene yeni temalarla fotoğrafçılara kaliteli bir mecra sunarak fotoğraf sanatına yeni ufuklar kazandırmayı hedefliyoruz” dedi. Vali Hüseyin Aksoy ise, daha önce göre yaptığı iller de fotoğraf yarışması düzenlediğini, Kocaeli’de de bu yarışmayı yapmayı düşündüğünü ifade etti. Nuri AKÇAHARMAN

Dereceye girenler şöyle;

Mansiyon Ödül: Abdurrahman Çetin, Kadir Tezel

3.lük ödülü: Eylem Akıncı

2.lik ödülü: Hakkı Çılgın

1.lik ödülü: Ali Acar

aksoy-002.jpg

Yarışmanın birincisi Ali Acar ise plaketini Vali Hüseyin Aksoy’un elinden aldı

 

cagin.jpg

Çağın Göz Hastanesi Kurucusu Op. Dr. Kürşat Çağın, Mansiyon Ödüle layık görülen Abdurrahman Çetin’e ödülünü takdim etti.

 

gorum.jpg

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ise 2. Olan Hakkı Çılgın’a ödülünü verdi

 

img_8587.jpg

#

22 Eki 2017 - 11:51 Kocaeli- Kültür-Sanat

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.