Gözleme Cafe’yi Baran açtı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu ilçedeki yeni işyerlerinin açılışına katıldı. Esentepe Mahallesi Ağadere Caddesi No: 64 adresinde hiz...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu ilçedeki yeni işyerlerinin açılışına katıldı. Esentepe Mahallesi Ağadere Caddesi No: 64 adresinde hizmete başlayan ve Remzi Demir’in işletmeciliğini üstlendiği Gözleme Cafe’nin açılışına Başkan İsmail Baran dışında; başkan yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Taşköprülüler Derneği Başkanı Yasin Sönmez, oda başkanları, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

DEĞER KATACAKTIR

Kurdele kesimi öncesinde kısa bir konuşma yapan ve yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Açılan her işletme ilçemize değer ve hareketlilik katacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmalar ve duaların ardından protokol üyeleri tarafından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

#

18 Tem 2017 - 16:18 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.