Gözlükten kurtulmanın yolları

    Özel Çağın Göz Hastanesi’nden yeni bir proje daha gerçekleştiriliyor. Hastane sahibi Op. Dr. Kürşat Çağın’ın konuşmacı olarak katılacağı “Gözlükte...

 

 

Özel Çağın Göz Hastanesi’nden yeni bir proje daha gerçekleştiriliyor. Hastane sahibi Op. Dr. Kürşat Çağın’ın konuşmacı olarak katılacağı “Gözlükten Kurtulmanın Yolları” konulu seminer bugün düzenlenecek. “Camsız Hayata Merhaba” sloganıyla yola çıkan Çağın Göz Hastanesi, Op. Dr. Kürşat Çağın’ın sunumuyla gerçekleşecek olan seminer ile tüm gözlük ve lens kullanıcılarına lazer tedavi yöntemleri (PRK, Excimer Lazer, iLasik) ve göz içi mercek uygulamaları (ICL, Fakik ve Multifocal –yakın uzak görüş-) hakkında bilgi verilerek Çağın’a soru sorulabilecek.  Seminere katılmak isteyenler 0262 281 10 00 No’lu iletişim numarasından hastaneye ulaşıp bilgilerini iletmesi gerekmektedir.

BUGÜNKÜ SEMİNER PROGRAMI

Konuşmacı Göz hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Kürşat Çağın

14:00 / 14:30 Laser Tedavi Yöntemleri

14:30 / 14:45 Soru & Cevap

15:00 / 15:30 Göz İçi Mercek Uygulamaları

15:30 / 16:00 Soru & Cevap

#

21 Şub 2014 - 16:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.