Gül Bahçesi’nden çok güzel kokular

Gül Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi 2010’dan beri çocukları ve velileri memnun bırakmaya devam ediyorKarabaş Mahallesi İskete Sokak Ziya Erkan Apar...

Gül Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi 2010’dan beri çocukları ve velileri memnun bırakmaya devam ediyor

Karabaş Mahallesi İskete Sokak Ziya Erkan Apartmanı No:9 İzmit adresinde bulunan ve bahçesiyle birlikte 200 metrekarelik bir alan kapsayan Gül Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi’nde 2 öğretmen 2 stajyer bulunuyor. Okul 30 öğrenci kapasiteli. 2-6 yaş arası çocukların kayıt yaptırabileceği Gül Bahçesi’nde eğitim ve öğretimi 14 yıllık tecrübesi olan öğretmenler gerçekleştiriyor. Okul Müdürü Meral Arapoğlu, birebir eğitim ve hizmetin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

SPORTİF FAALİYETLER

09.00 - 17.00 arası eğitim veren Gül Bahçesi’nin minikleri güne sabah kahvaltısıyla başlayıp öğle yemeği ve ikindi çayıyla devam ediyor. Kurum çalışan aileler için de 08.00 - 18.00 saatleri arası hizmet vermekte. Okuma yazma çalışmalarının da bulunduğu Gül Bahçesi’nde yazın spor faaliyetlerine de gidildiğini söyleyen Meral Arapoğlu, “ Ailelerin isteğine göre ayrı olarak özel dersler de veriyoruz. Örneğin piyano öğrenmek isteyen bir çocuğumuz için dışarıdan gelen piyano hocası sayesinde özel ders almasını sağlıyoruz” dedi.

“MANEVİ EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ”
Manevi eğitime özellikle önem verdiklerini söyleyen Arapoğlu, kurumun hizmet amaçlı kurulduğunu ve asla ticari bir amaç güdülmediğini ifade etti. Ailelerin çocuklarını ‘ikinci evimiz’ diyerek kuruma bıraktıklarını da belirten Arapoğlu, velilerin çok mutlu olduğunu hatta çocukların kurumdan ayrılırken ağlayıp gitmek istemediğini de söyledi. Arapoğlu, “Biz sevgi yumağı ve kural çerçevesinde eğitim veriyoruz. 3-4 yıldır kuruma devamlılık gösterip ayrılmak istemeyen çocuklarımız var. Ben onları kendi çocuklarımmış gibi seviyorum” diyerek şehir merkezinde hizmet vermelerinin onlar için en büyük avantaj olduğunu da ifade etti.

AYLIK 450 TL
Diğer anaokullarına ve yetenek geliştirme merkezlerine nazaran maddi açıdan da daha düşük fiyatlar önerdiklerini söyleyen Meral Arapoğlu, “Düşük fiyatlara hizmet vermek demek, kötü eğitim veya kalitesizlik demek değildir. Bizler elimizden geldiğince hem velilere hem de çocuklara hitap ediyoruz. Büyük kurumların yüksek fiyatlara çalışmalarının sebebi aşırı lükse kaçmaları olabilir. Biz çocuklarımız mütevazi bir ortamda büyüsün istiyoruz. Küçük kurumlar eğitim ve bireysel ilgi bakımından daha verimli oluyor. Büyük kurumlarda bazı çocuklar gözden kaçabilir” dedi.

ARAPOĞLU’NDAN ÇAĞRI

Gül Bahçesi Yetenek Geliştirme Merkezi Müdürü Meral Arapoğlu 1987 İzmit doğumlu. Gürcistan Batum Üniversitesi Okul öncesi Öğretmenlik bölümünden mezun. Daha önce Boğaziçi Eğitim Hizmetleri’nde öğretmen olarak görev almış. Arapoğlu, son olarak çocukların var olan yeteneklerinin gelişmesi için Gül Bahçesi’ne gönderilmesi çağrısında bulundu. Gül Bahçesi internet sitesine www.gulbahcesi.gen.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

#

12 Eyl 2013 - 16:23 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.