Gülay Eyisabuncular kolları sıvadı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kocaeli geçtiğimiz yıl 27 Aralık tarihinde gerçekleştirilen il kongresinde İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın kurultay de...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kocaeli geçtiğimiz yıl 27 Aralık tarihinde gerçekleştirilen il kongresinde İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın kurultay delegeleri arasına Kandıra, Başiskele, Karamürsel ve Dilovası ilçelerinden hiçbir temsilcinin adını listeye yazmaması büyük eleştiri almış; Kandıra İlçe Yönetimi tepkisini toplu istifa ile göstermişti. Örgütü şoke eden istifa kararının ardından atanan kayyum yönetiminin çalışmasıyla önceki gün Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olağanüstü kongrede başkanlık için aday olan Muzaffer Yağız 58 oy alırken, Gülay Eyisabuncular 76 oyla başkan seçilmişti.

 

İLK İŞ EKİP OLUŞTURMAK

CHP’de kurultay delege listesine Kandıra’dan kimsenin yer almaması nedeniyle ilçe başkanı Recep Şenol ve yönetiminin istifa etmesinin ardından boşalan Kandıra İlçe Örgütü’nde yeni yönetimi önceki gün yapılan kongrede belirlenmiş oldu. Kongre sonrasında gazetemize demeç veren CHP Kandıra İlçe’nin ilk kadın başkanı Gülay Eyisabuncular, “Kadın olarak farkımı her yere girebilme rahatlığımı kullanarak ortaya koyacağım. İlk olarak ilçe yöneticilerimin eşleriyle konuşacağım ve mahalle temsilcileri oluşturacağım. Sonrasında oluşturduğumuz ekipler birlikte kadın kollarını da dahil ederek yapılanmayı tamamlayacağız. Gerekirse eğitim desteği vereceğim” sözleri ile ilk çalışmasının ne olacağını paylaştı.

 

“MESAJI ALDIK”

Önceki gün yapılan kongreyle ilgili konuşan Eyisabuncular, “Kandıra’da girilmemiş sokak bırakmayacağız. Bizim amacımız herkesi kucaklamak. Partisinin ne olduğu değil, insan olması önemli, insanlara dokunabilmek önemli. CHP’nin halkın partisi olduğunu artık göstereceğiz. Kandıra için çok güzel bir kongre oldu. Halk bize bir mesaj verdi ve biz de bu mesajı aldık. Kandıra’da herkesle kucaklaşarak halkın partisi olduğumuzu, halkla bir olduğumuzu kanıtlayacağız” ifadelerini kullandı. Hilal GÜDÜCÜ

#

03 Mar 2016 - 15:42 Kocaeli- Siyaset

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.