Gülbahçe Kadriye Köy Derneği yönetimi değişti

İzmit Gülbahçe Kadriye Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’nde geçen hafta yapılan olağanüstü kongre ile başkanlığa Ersin Yılmaz seçildiPirelli ça...

İzmit Gülbahçe Kadriye Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’nde geçen hafta yapılan olağanüstü kongre ile başkanlığa Ersin Yılmaz seçildi

Pirelli çalışanlarından Ersin Yılmaz İzmit Gülbahçe Kadriye Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı oldu. Geçen hafta yapılan olağanüstü kongre ile görevine başlayan Ersin Yılmaz yeni yönetimini de tanıttı. Başkanlık görevini yürüten Arif Taşçı’nın sağlık sorunları nedeniyle kongrede aday olmaması üzerine Ersin Yılmaz hazırladığı tek listeyle seçime girdi. Yeni yönetim kurulu üyeleri Yakup Ağırkaya, Kemal Kurt, Murat Taşçı ve Adem Yıldız ile birlikte ilk toplantısını yapan Ersin Yılmaz, “Tüm üyelerle birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. 80 üyemizle birlikte hareket edeceğiz ve güzel çalışmalara imza atacağız. Köyümüzün gelişmesi ve kalkınması için büyük adımlar atacağız. Bu yaz döneminde çeşitli etkinlikler düzenleyerek köyümüzü herkese tanıtacağız” şeklinde konuştu.

#

07 Ara 2012 - 16:14 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.