Gülşen, Ramada’da enerji depoladı

Geçtiğimiz günlerde Fuar alanında unutulmaz bir konser veren ünlü pop şarkıcısı Gülşen, konser öncesi Ramada Plaza İzmit’in konforunu tercih ederek h...

Geçtiğimiz günlerde Fuar alanında unutulmaz bir konser veren ünlü pop şarkıcısı Gülşen, konser öncesi Ramada Plaza İzmit’in konforunu tercih ederek hazırlıklarını Ramada Plaza İzmit’te tamamladı. Konser öncesi otelde enerji depolayan Gülşen, aldığı hizmetten çok memnun kaldığını belirterek teşekkürlerini iletti. Bir dahaki Kocaeli ziyaretinde de Ramada Plaza İzmit’i tercih edeceğini sözlerine ekleyen Gülşen, daha sonra konsere geçerek Kocaelili hayranlarıyla buluştu.

 

BİR DAHA İLİMİZE GELECEK

Gülşen, konserde hayranlarının kendisine gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldı. Ambiyanstan da çok etkilendiğini belirten Gülşen, tekrar İzmit’te konser vermek istediğini de sözlerine ekledi. Konser sonrası İzmir’deki konseri için şehrimizden ayrılan Gülşen,  konserlerinin devam ettiği bilgisini paylaştı.

#

21 Ağu 2014 - 17:42 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.