Gültepe adı gibi oldu

Gültepe’de adım atmadık cadde sokak bırakmayan Başkan Doğan, “ Gültepe yapılan hizmetlerle ismine yakışır bir mahalle haline geldi. Geçtiğimiz dönem y...

Gültepe’de adım atmadık cadde sokak bırakmayan Başkan Doğan, “ Gültepe yapılan hizmetlerle ismine yakışır bir mahalle haline geldi. Geçtiğimiz dönem yoğun bir çalışmayla Gültepe’de caddeleri, spor alanlarını, eskimiş okul ve sağlık ocağını yeniledik. Bu mahallemize de içinde muhtarlık birimi ile PTT bulunan bir konak kazandırdık.  Şehrimizin en fazla merdivenini Gültepe’de yaptık. Çok şükür ki bugün ki mahalle inceleme gezimizde de ufak tefek tamir işlerinin dışında bir eksiğimizi görmedik” diyerek yapılan hizmetlerle Gültepe’nin ismine yakışır bir mahalle haline geldiğini söyledi. Başkan Doğan, inceleme gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.

 

40-50 YILLIK HİZMETİ ALDIK

 

Mahalle Muhtarı Yusuf Çevik de “Başkanımız  mahallemizdeki sorunlara karşı çok duyarlı. Sık sık kendisiyle görüş alış verişinde bulunuyoruz. Hizmetlerde bizim fikirlerimize önem vermesi bizi çok mutlu ediyor.  Şimdiye kadar mahallemizdeki sorunların hemen hemen tamamı çözüme kavuştu. Mahallemiz 40-50 yıllık hizmeti Başkan Doğan döneminde aldı. Yapılan hizmetler için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

#

25 Ara 2014 - 15:06 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.457.725 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.