Gültepe’de bonzai nöbeti

Mahalleliler bir daha bonzai satıcılarının gelmemesi için kovdukları satıcının evinin önünde nöbet tutuyor.   Gültepe mevkii Zabıtan Mahallesi’nde b...

Mahalleliler bir daha bonzai satıcılarının gelmemesi için kovdukları satıcının evinin önünde nöbet tutuyor.

 

Gültepe mevkii Zabıtan Mahallesi’nde bir evde kalan ve Gültepelilerin bonzai satışı yaptıklarını söylediği ‘Tehlike’ lakaplı S.E ile ‘Yamuk’ lakaplı Y.K’yı bölge halkı mahalleden kovdu. Bonzai satışı yapıldığı söylenen evdeki diğer bir kişinin ise cezaevinde olduğu öğrenildi. Gültepeli vatandaşlar, “Biz bunlardan bıkmıştık. Mahallemizde huzur kalmamıştı. Çocuklarımızı sokağa çıkaramıyorduk. Mahalleye sürekli arabalar gelip gidiyordu. Çareyi kovmakta bulduk” dedi.

 

TERÖRDEN YARGILANIYORLAR

Mahallelilerin, bonzai satışını yapanları kovmaları sırasında çıkan olaylarda evlerin camları kırılırken çok sayıda mahalleli de polis ile karşı karşıya geldiği öğrenildi. Yaşanan olaylar sırasında gözünden ve birkaç yerinden yaralanan mahalleli, “Bonzai gibi bir öldürücü maddeyi satanlar mı suçlu yoksa biz miyiz? İçeri aldılar saldılar, bize burada silahlarla saldırdılar biz saldırınca terör örgütüne üye olmaktan soruşturma açıldı. Denetimli serbestlik aldık. Biz bonzaiye karşı hepimiz savaş açalım istiyoruz” diye konuştu.

#

31 Ağu 2014 - 09:29 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.