Gümüşhaneliler Bursa’yı gezdi

Hereke Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları, Körfez Kent Konseyi’nin desteğiyle Gümüşhaneli gençlerin çoğunlukta olduğu ama bir o kadarda dışarıdan...

Hereke Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları, Körfez Kent Konseyi’nin desteğiyle Gümüşhaneli gençlerin çoğunlukta olduğu ama bir o kadarda dışarıdan gencin katılımıyla Bursa’ya gezi düzenledi. 14-24 yaş arasındaki gençlerin katıldığı gezide ilk durak İzmit’te bulunan Twitterr Cafe oldu. Gençler Bursa’ya gitmeden önce Samet Şengöz’ün işletmeciliğini yaptığı cafede kahvaltı yaptı.

 

KAPALI ÇARŞI GEZİLDİ

Gençlere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Samet Şengöz, “Onlar bizim geleceğimiz, geleceğimize sahip çıkmalıyız” dedi.  Gençlere  Hereke Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Gülez  önderlik etti. Gençlerin Bursa’daki ilk durağı Tophane oldu. Daha sonra Ulucami’de öğle namazını kılan gençler hemen sonra Kapalı Çarşı’yı gezdi.

 

İLK GEZİYDİ

Kapılı Çarşı’da keyifli vakit geçiren gençler soluğu Cumalıkızık’ta aldı. Selçuklu havasının hala solunduğu köyde gençler çok güzel vakit geçirdi. Gemlik sahiline de uğrayan gençler orayı da gezdikten sonra Kocaeli’ye geri döndü. Gökberk Gülez, gezi bitiminde, “Bursa bizim için ilk geziydi. Arkadaşlarımın bu geziden memnun olması beni çok mutlu etti” dedi.

#

20 Ağu 2014 - 14:16 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.