Güneş, erken seçimden yana

Hurşit Güneş İstanbul dönüşü Köfteci Fettah'da partililer ile yemek yedi. Basın mensupları için kısa bir değerlendirme yapan Güneş erken seçimden yana...

Hurşit Güneş İstanbul dönüşü Köfteci Fettah'da partililer ile yemek yedi. Basın mensupları için kısa bir değerlendirme yapan Güneş erken seçimden yana olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş İstanbul'da yaptığı görüşmelerden sonra İzmit‘e geçerek İl Teşkilatı ile Köfteci Fettah'da yemek yedi. 19 Mart Cumartesi günü yapılacak Gebze Mitingi hakkında konuşmak istemeyen Güneş, Bu parti içinde olan ve parti içinde kalması gereken bir durum. Bu konuda konuşmak istemiyorum dedi. Erken seçim istediğinin altını çizen Güneş, Erken seçim demokratik hakkımızdır. Delegelerden oy istemek için bir araya geldik. Bende bir delegeyim kendime oy vereceğim şeklinde konuştu.

#

14 Mar 2011 - 17:18 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.