Güneş şampiyonluğa açılıyor: 1-2

Güneşspor, ikinci yarıda geriye düşse de, Uğurcan ve Hakan'ın golleri ile maçı çevirdi ve liderliğini sürdürdü.   HAKAN KALELERİ ŞAŞIRDI Mücadelen...

Güneşspor, ikinci yarıda geriye düşse de, Uğurcan ve Hakan'ın golleri ile maçı çevirdi ve liderliğini sürdürdü.

 

HAKAN KALELERİ ŞAŞIRDI

Mücadelenin ilk yarısında karşılıklı ataklar gol getirmedi. Okan, Hakan ve Uğurcan, Güneşspor adına net goller kaçırdı. İkinci yarıda futbol adına her şey vardı. 46'da Kirazpınar  öne geçti. Güneşspor'da Hakan kafa pası ile Göktan'a geri pas atmak istedi. İki oyuncunun bir anlık anlaşmazlığı sonrası Güneşspor kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü.

 

GÖKTAN KURTARDI, UĞURCAN 90'A ASTI

Golden sonra 15 dakika boyunca boğucu bir baskı yapan Kirazpınar'da bir şutu direkten dönen Barış mutlak bir gol kaçırırken, Güneşspor'un kalecisi Göktan karşı karşıya kalınan iki pozisyonda gole izin vermedi. 65. dakikadan sonra Güneşspor rakip kalede etkili oldu. 66'da Okan'ın şutu direğin dibinden auta çıktı. 75'te ise beraberlik golü geldi. Maçın yıldızı Uğurcan, Samet ile yaptığı duvar pası sonrası sol çaprazdan topu sol 90'a gönderdi.

 

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN KAZANDILAR

81'de Kirazpınar sahada 10 kişi kaldı. 85'te ise Güneşspor'da Hakan ile nefis bir gol daha buldu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan kısıtlı sürede başka gol olmayınca Güneşspor zorlu deplasmandan alın değerinde 3 puan ile dönerek ikinci sıradaki Tavşancılspor arasındaki 3 puanlık farklı korudu. Bu maçta Güneşspor adına 45'te Fatih'in yerine Kadir, 55'te Numan'ın yerine Berat, 76'da da Uğurcan'ın yerine Semih oyuna dahil oldu.

 

UZUN'DAN TEŞEKKÜR

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı maçı 500 kadar taraftar da izledi. Maç sonunda yaşanan küçük çaplı gerginlikler fazla büyümeden önlendi. Güneşspor Kulüp Başkanı Nebil Uzun, KASKF yetkililerine ve emniyet mensuplarına teşekkür ederken, ilimizin başarılı Ulusal Hakemi Bilal Çavuş mükemmel bir maç yöneterek alkışlandı. Erdem ÖVÜÇ

#

14 Ara 2015 - 11:19 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mahmut - güneşsporu yürekten kutluyorum. inanılmaz işlere imza atıyorlar. demek ki gençlere güvenildiği zaman neler yapabileceklerini görmek bu kadar zor değilmiş. tebrikler güneşspor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Aralık 11:19