Güneşspor hayata döndü: 1-0

HAKAN ZORU BAŞARDI Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'ndaki maçta her iki takım da bol pozisyon buldu ancak son vuruşlarda şanssızlık yaşadı. 13. dakikada Gün...

HAKAN ZORU BAŞARDI

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'ndaki maçta her iki takım da bol pozisyon buldu ancak son vuruşlarda şanssızlık yaşadı. 13. dakikada Güneşspor'da savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Hakan, kalesini terk eden Ömer'in üzerinden topu aşırttı. Kaleci Ömer, Hakan'a çarptı ve Hakan yerde kaldı. Yüksekten süzülen top yere düşüp ağlarla buluştu ve Güneşspor 1-0 öne geçti.

 

YAVUZSPOR PENALTI KAÇIRDI

Karşılıklı ataklarla geçen maçın 45. dakikasında Güneşspor ceza sahası içinde Yavuzspor'un genç yıldızı Nihat, Soner'in müdahalesi ile düşürüldü. Hakem Kazım Çiftçioğlu penaltı kararı verdi. Topun gerisine geçen Mert Alkan topu sol köşeye bırakmak istedi ancak top iki direğin birleştiği yerin 1 karış kadar dışından auta çıktı.

 

NELER KAÇTI NELER..!

İkinci yarıda beraberliği bulmak isteyen Yavuzspor çok adamla Güneş kalesine yüklendi. Mert, Müjdat ve Ferdi ile golle burun buruna gelen Mavi Beyazlı ekip 87'de altı pastan boş kaleye yapılan kafa vuruşunu sağdan auta attı. Güneşspor ise Emrah Tanta ile karşı karşıya iki pozisyondan yararlanamadı. Seyir zevki güzel, tempolu ve heyecan içinde geçen maçı Güneşspor kazandı ve bu sezonki ilk puanlarına kavuştu. Erdem ÖVÜÇ-Ahmet AKAY

#

22 Eki 2016 - 11:10 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.