Güneşspor ikinci galibiyetini aldı

Kocaeli Güneşspor ile İzmit GB spor takımları karşı karşıya geldi. Maçın her iki yarısında Güneşsporlu Okan ve Fatih Beşer’in attıkları gollerle 2-0 k...

Kocaeli Güneşspor ile İzmit GB spor takımları karşı karşıya geldi. Maçın her iki yarısında Güneşsporlu Okan ve Fatih Beşer’in attıkları gollerle 2-0 kazandı ve ikinci galibiyetini aldı. Güneşspor geçen hafta ilk maçında Çınarlıspor‘u 9-0 yendi, önceki gün ikinci maçını 2-0 kazandı ve puanını 6’ya çıkardı. M.Ali Kağıtçı’da oynanan Günespor-İzmit GB spor maçı nefesleri kesti. Her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarını cömertçe harcarken, Güneşspor iki pozisyonu gole çevirdi ve maçı kazanan takım oldu. İzmit GB ise maçın her iki yarısında girdiği gol pozisyondan yararlanamadı ve maçtan 2-0 yenik ayrıldı.

 

 

 

KOCAELİ GÜNEŞ: 2

İZMİT G.B.: 0

 

STAT: Mehmet Ali Kağıtçı

HAKEM: Volkan Aydın ***, Atakan Yüksel ***, Yusuf Türkmen ***

KOCAELİ GÜNEŞSPOR:  Emre ***, Doğukan ***, Abdullah ***, Eren ***, Altan *** (Berat **),  Emirhan Karabela ***, Okan ***, Emirhan Topal ** (Osman Emre **), Enes *** (Fatih Çolak **), Doğukan ***, Oğuzhan ** (Fatih Beşir ***)

İZMİT GB:Yiğit **, Akın *****, Muhammet **, Kaan Kunttaş **, Metehan **, Berkant **, Yunus Emre ***, Arda Uzunoğlu **, Arda Usta **, Maruf **, Kaan Can Leventoğlu

GOLLER: Okan Dk 6, Fatih Beşir Dk 67

 

Ahmet AKAY

#

18 Eyl 2016 - 13:50 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.