Güreşçilerin hedefi 1.Lig

2.LİG’DE MÜCADELE EDİYORLAR Takım, 2. Lig serbest güreş müsabakaları kapsamında, daha önce Ankara'da yapılan 2.hafta müsabakalarında Akhisar Belediy...

2.LİG’DE MÜCADELE EDİYORLAR

Takım, 2. Lig serbest güreş müsabakaları kapsamında, daha önce Ankara'da yapılan 2.hafta müsabakalarında Akhisar Belediye takımını ve Ankara Ulaştırmaspor’u yenerek 8 puana ulaşmıştı. İzmit Belediyespor güreş takımı, önceki gün yapılan karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor’u bir kez daha yenerek 2 puan aldı. Arkasından karşılaştığı Ankara Ulaştırmaspor’u da yine yenen ekip 2 puan alarak, grubu lider bitirip, çeyrek finale kaldı.

 

ÇİNTİMAR VE ŞENTÜRK YALNIZ BIRAKMADI

Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk takımı yalnız bırakmadı. Başkan Şentürk “Güreş branşımızdan sorumlu Başkan Yardımcımız Muhammet Öztürk’ü, sporcularımızı ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Takımımız çok yeni olmasına rağmen büyük başarılara imza attı. 1. Lig yolunda önemli yol kat etti. İnanıyorum ki İzmitimizi diğer branşlarda olduğu gibi ata sporumuz olan güreşte de en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedef 1. Lig” dedi.

#

24 May 2017 - 15:44 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.