Gürhan Öztürk: Bu sporların tanıtmalıyız

2006’DA KURULDU Gürhan Öztürk, gelişmekte olan sporlar ve son yapılan korfbol organizasyonu ile ilgili şu ifadelere yer verdi: Korfbol, Rafting, Kri...

2006’DA KURULDU

Gürhan Öztürk, gelişmekte olan sporlar ve son yapılan korfbol organizasyonu ile ilgili şu ifadelere yer verdi: Korfbol, Rafting, Kriket, Kızak, Sörf, Hava Sporları, Offshore, Dart, Bocce, Squash, Kano, dijital oyunlar ve bunun gibi sporlar için bakanlığımız 21 Aralık 2006’daGelişmekte Olan Sporlar Federasyonu’nu kurdu ve birçok organizasyon düzenledi.

 

BAŞARI İLE GEÇTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Gelişmekte Olan Sporları Kocaeli Temsilciliğimiz, bu sporlara oldukça önem veriyor. Dart ve bocce branşlarında şampiyonlarımızı belirledik ve bu hafta da Liseler Arası Korfbol İl Şampiyonası tertipledik. 4 okul ile başladığımız ve 3 gün şampiyona gayet başarılı geçti.

 

SPOR YAPTIRMALIYIZ

Biz spor yöneticilerinin en önemli gayesi çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmasına olanak sağlamak. Ardından yeni tanınmaya başlayan spor branşlarını tanıtmak. Yaptığımız çalışmalarının olumlu karşılık vermesi memnuniyet verici. Lisanslı sporcu sayımızdaki artışın yanında spor kültürünü geliştirici etkinliklerle spora katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda emek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

#

22 Haz 2017 - 16:00 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.