Gururumuzsun Kocaeli Master!

Temsilcimiz son maçında 13’te 13 yaparak bileği bükülmeyen Pendik Master’i deplasmanda Erol Pekinalp’in golü ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.   İLK Y...

Temsilcimiz son maçında 13’te 13 yaparak bileği bükülmeyen Pendik Master’i deplasmanda Erol Pekinalp’in golü ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.

 

İLK YARIDA FARK KAÇTI

Önce Edirne, adından Kocaeli’deki Marmara Masterler Ligi finallerinin şampiyonu olan Kocaeli Master, dişli rakibi Pendik’e yine geçit vermedi ve maçı 1-0 kazandı. Temsilcimiz Kalede Çağlar, sağ bekte Cengiz, sol bekte Hasan, savunma ortasında İsmail Işıksoy ve Ünal Dilek, önlerinde Abdullah ve Kaan Balimre, sağ önde Serkan Akyol, sol önde Rıfat, forvet artasında Serter Keskin ileride ise Erol Pekinalp tertibi ile sahaya çıktı.

 

ASİST KAAN, GOL KAAN!

Özellikle ilk yarıda çok etkili bir futbol ortaya koyan Kocaeli Master, Rıfat (2), Erol, Serkan, Serter ile bir birinden net 5 net gol kaçırdı. Golümüz ilk yarıda geldi. 20. dakikada Savunma arkasına koşu yalan Erol Pekinalp, Kaan Balimre’nin pasında topu aldı ve kaleciden sıyrılıp topu ağlara gönderdi. Rıfat ile gollerin kaçtığı ikinci yarının son bölümünde baskı yemesine karşın takım savunmasını iyi yapan Kocaeli Master, Pendik’i deplasmanda mağlup etti ve maç öncesi 13’te 13 yapan rakibini deviren ilk takım oldu. Erdem ÖVÜÇ

 

#

22 Oca 2017 - 10:44 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.