Güzelliğin yeni adresi Essenorita Estetik ve Güzellik Merkezi

Kurulduğu günden bu güne kadar  sektörde öncü olmaya devam eden Essenorita Estetik ve Güzellik Merkezi uzman kadrosu, hijyenik ekipmanları ve güler y...

Güzelliğin yeni adresi Essenorita Estetik ve Güzellik Merkezi
Güzelliğin yeni adresi Essenorita Estetik ve Güzellik Merkezi
Haber albümü için resme tıklayın

Kurulduğu günden bu güne kadar  sektörde öncü olmaya devam eden Essenorita Estetik ve Güzellik Merkezi uzman kadrosu, hijyenik ekipmanları ve güler yüzlü personeliyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.Uzun yıllar sektörde hizmet veren işletmeciliğini Hatice Tuğba Ceylan’ın yaptığı Essenorita Estetik ve Güzellik Merkezi’nde; Cilt Bakımı, Kalıcı makyaj, mezoterapi, el ayak bakımı ve bölgesel incelme işleri yapılıyor.

 

ice11-243.jpg

 

HİJYENİK OLAN YERLER TERCİH EDİLMELİ

İzmit,Gebze, Düzce, ve Sakarya da bulunan şubeleri haricinde anlaşmalı 26 şubesi bulunan Essenorita Estetik ve Güzellik Merkezi her geçen gün büyümeye devam ediyor.Yoğun talep üzerine İzmit Fethiye Caddesi’nde 2’nci şubeyi açmaya karar verdiklerini söyleyen ve işletme hakkında bilgi veren firma yetkili Gamze Gül Öcal,” Müşterilerimiz öncelikle vermiş olduğumuz kalite hizmet ve güven dolayısıyla bizi tercih ediyor.  Bizi tercih eden müşterilerimiz ilk seanstan itibaren çözüm alacaklarını biliyor. Özellikle son yıllarda sayısı hızla artan güzellik merkezleri var. Yaptığımız iş direk sağlıkla alakalı. Bu yüzden bu tür işlemlerde birden fazla şubesi bulunan ve mutlaka hijyenik olan yerler tercih etmelerini öneriyorum” dedi.

 

ZAMANINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Açık hesap ve kredi kartına taksit şeklinde ödeme kolaylığı sağladıklarını da dile getiren Öcal, “Fiyatlarımız piyasaya göre uygun. Dönem dönem farklı kampanyalar düzenliyoruz. Kampanyayı yakalayan müşterimiz çok uygun fiyata ve ödeme kolaylığıyla dilediği işlemi yaptırabiliyor. Müşterilerimizin sağlığı kadar bize ayırdığı zaman da çok önemli. Bu yüzden randevudan 1 gün önce arayarak müsait olduğu saate göre randevusunu oluşturuyoruz. Hem bu şekilde müşterimizi bekletmiyoruz hem de yoğunluk oluşmasını engelliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

TIRNAK BAKIMI ÖNEMLİ

Tırnak bakımının özelikle bayanlar için olmazsa olmaz olarak nitelendiren Öcal, şu an için bayanların en çok protez tırnağı tercih ettiğini kaydederek, “Tırnak bakımı gerçekten de çok önemli. Herkesin tırnağı da farklıdır. Tırnağı ince olan ve kırılan tırnaklara protez tırnak yöntemiyle çözüm buluyoruz. Mantar, nasır, batık tırnak tedavisi yöntemleri uyguluyoruz” dedi.

 

ice22-110.jpg

 

PROFESYONEL CİLT BAKIMI

Bakımlı ve güzel görünmek cildimize özen göstermekle başlar diyerek sözlerine devam eden Öcal, “ Sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak için öncelikle cildinizin özelliklerini bilmeniz gereklidir.Cildimiz 28-30 günde bir kendini yeniler. Ölü hücreler cilt yüzeyine itilerek ciltte kalın, mat bir tabaka oluşturduğu gibi siyah nokta (komedon) sivilce ve akne (lezyonlu sivilce) oluşumuna da neden olur. Bu yüzden her cildin ortalama ayda bir defa klinik cilt bakımına ihtiyacı vardır. Klinik cilt bakımında bu ölü hücreler ve cildin aşırı yağ salgısından oluşan artıkları ciltten uzaklaştırılarak cildin derinlemesine temizlenmesi sağlanır. Cilt yapısına uygun ürünlerle cildin yağ ve nem oranı dengelenir. Cildiniz temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur

 

YAZ AYINA ÖZEL KAMPANYA

Tüm vücut komple lazer epilasyon 750 TL ( Eylül ayı boyunca)

Cilt bakımı 6 seans 650 TL

 

Nurşah ŞAHİN

#

23 Ağu 2016 - 12:00 Kocaeli- Sağlık

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.