Güzeloğlu “huzur” verdi

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası kutlanan “Yaşlılar Haftası” nedeniyle önceki gün Kocael...

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası kutlanan “Yaşlılar Haftası” nedeniyle önceki gün Kocaeli Huzurevine ziyarette bulundular. Güzeloğlu’na Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ile Müdür Yardımcısı Mesut Yalçın da eşlik etti. Kocaeli Huzurevi Müdürü Berna Anık Aksu, Huzurevi Dernek Başkanı Olcay Ilıcalı,  Huzurevi sakinlerinden İzzet Özer ve Makbule Kartal tarafından kapıda karşılanarak çiçek takdiminde bulunulan Güzeloğlu çifti, yaşlılarla tek tek tokalaşarak, onlara çiçek verdi.

 

TEŞEKKER ETTİLER

Huzurevi sakinlerinden İzzet Özer’in konuşmalarından sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Sayın Valimiz ve değerli eşlerine teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  Yümnü’den sonra Huzurevi sakinlerinden İzzet Özer’in okuduğu şiir ve Yaşar Durmaz’ın seslendirdiği şarkı büyük beğeni topladı.

 

MUTLU BİR HAYAT

Vali Güzeloğlu da yaptığı konuşmada,  “Bugün sizlerle olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, hepinizin ellerinden öpüyoruz. Bizim devlet olarak gayemiz; sizin mutlu, huzur içinde ve hiçbir şeye muhtaç olmadan böylesi güzel bir ortamda hayatınızı geçirmenizdir. Burada çalışan bütün arkadaşlarım bu bilinçle kendi ailelerinden ayırmadan sizlerle her anı paylaşarak geçiriyorlar. Huzurevimizde imkanların her geçen gün iyileştiğini görmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi.  Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek, sohbet etti ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

#

21 Mar 2017 - 02:00 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.