Güzeloğlu: Mardin medeniyet şehridir

Antikkapı Restoran’da düzenlenen yemeğe Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu,...

Antikkapı Restoran’da düzenlenen yemeğe Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Kocaeli Mardinliler Derneği Başkanı Necmettin Kaya, Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Latif Arslan ve muhtarlar katıldı.

 

VALİ, MARDİN’İ ÖVDÜ

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Latif Arslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından konuşan Vali Güzeloğlu, Kocaeli’deki muhtarları da Mardin’e göndereceklerini, bu tür ziyaretlerin kardeşlik bilincini de pekiştirdiğini dile getirdi. Güzeloğlu, "Mardin bir medeniyet şehridir. Tarımıyla, tamamlanacak barajıyla, kültür turizmiyle, eğitim alt yapılarıyla müthiş bir zenginliktir” diye konuştu. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

#

26 May 2017 - 13:01 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.