Güzeloğlu: PTT’nin iddialı bir kurumsal kimliği var

PTT Baş Müdür Vekili Adnan Yurtbaşı, PTT’nin kuruluşunun 176. yılı vesilesiyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Adnan Yurtbaşı’na...

PTT Baş Müdür Vekili Adnan Yurtbaşı, PTT’nin kuruluşunun 176. yılı vesilesiyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Adnan Yurtbaşı’na Valilik ziyaretinde Başmüdür Yardımcısı Turan Gür, İzmit PTT Merkez Müdürü Recai Erkaya, İşletme Hizmetleri Müdürü Süleyman Öztürk ve PTT çalışanları Tacettin Mazlum, Serap Çelik, Avni Oruçlu, İrem Özdönmez eşlik etti.

 

“PTT’DE GÜÇLÜ BİR AİDİYET VARDIR”

Hasan Basri Güzeloğlu, “176. yıldönümünün PTT’ye hayırlı olmasını diliyorum. Her bireyin PTT ile ilgili geçmişten taşıdığı bir anısı var. PTT’nin dünyadaki benzer kurumlar arasında iddialı bir kurumsal kimliği var. Bundan mutluluk duyuyoruz. Bu yönetim anlayışının devam etmesini diliyoruz. PTT’ye başarılar diliyorum. PTT’de güçlü bir kurumsal aidiyet vardır. Nice yıllarda güçlü bir ülke ve güçlü bir PTT teşkilatıyla bir arada olmak dileğiyle” dedi. Serkan BORLAK

#

25 Eki 2016 - 11:03 Kocaeli- Gündem

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.521.331 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.