30 operasyonda yakalananlar

İlimizde gerçekleştirilen operasyonlarda 187 kilo uyuşturucu madde, 107 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, 18 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiler...

İlimizde gerçekleştirilen operasyonlarda 187 kilo uyuşturucu madde, 107 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, 18 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre Emniyet Müdürlüğü döneminde Erzurum ve Iğdır'da çok sayıda organize suç örgütünü çökerterek büyük bir başarı sağlayan Yusuf Çalkavur'un şu an başında bulunduğu Kocaeli Emniyeti suç örgütlerine göz açtırmıyor.

30 OCAK - 170 KİLO EROİN
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 30 Ocak’ta Irak'tan İstanbul'a uyuşturucu götürdüğü tespit edilen bir tır D-100 Karayolunun Dilovası rampası mevkisinde durduruldu. Tırda yapılan aramada 170 kilo eroin ele geçirildi, sürücü Bahattin K. gözaltına alındı. Ele geçirilen eroinin piyasa değerinin 8 milyon TL olduğu öğrenildi.

2 ŞUBAT - 10 KİLO ESRAR
2 Şubat’ta TEM Otoyolu Gültepe mevkisinde durdurulan bir minibüste yapılan aramada ise 10 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Minibüsteki Erhan K., Sabahattin D., Hatip H., Haşim K. ve Ercan G. gözaltına alındı. Zanlılardan esrarı TEM Otoyolu Kandıra gişeleri mevkisinde teslim alacağı belirlenen Mehmet Ş. ve Eray İ.’de yakalandı. İstanbul ve Kocaeli Emniyet Müdürlüklerinin ortaklaşa Kadıköy'de yaptığı operasyonda ise bir takside 7 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Uğur K. ve Mehmet Z. Ç. gözaltına alındı.

2 ŞUBAT - İZMİT VE KARTEPE’DE 104 BİN PAKET SİGARA
Yine 2 Şubatta Ağrı ve Van'dan Kocaeli'ne kaçak sigara getiren kamyoneti, D-100 Karayolu Kartepe ilçesi Uzunçiftlik Mahallesi mevkisinde durduran polis ekiplerince yapılan aramada 80 bin 580 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kamyonetteki B.D, A.D, M.N.K, M.K, M.H. ve N.B. gözaltına alındı. TEM Otoyolu İzmit ilçesi Gültepe mevkisinde ise bir minibüste yapılan aramada, 27 bin 210 paket kaçak sigara bulundu. Minibüsteki M.G. ve M.D. gözaltına alındı.

#

08 Şub 2011 - 17:53 Kocaeli- Asayiş

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.