Hasan Malo kazanın başında

Allah kabul etsin, burada kurbanlarını da kesmişler… Tabi kurban kesildi mi, üç türlü keyif vardır yapılagelen… Öncelik kavurmaya verilir. Sonra manga...

Allah kabul etsin, burada kurbanlarını da kesmişler…

Tabi kurban kesildi mi, üç türlü keyif vardır yapılagelen…

Öncelik kavurmaya verilir.

Sonra mangal muhabbetleri başlar…

En son olarak da haşlama meraklıları bu olayın keyfini sürerler…

Hasan Bey de Mardin’de kurban eti ile kocaman bir kazanda yapılan haşlamanın başına geçmiş. Belli ki bu yemeği hazırlamakta çok zorlanmış.

Sosyal medyada bu konuya değinen Hasan Malo, “Köyde kazanda haşlama yapmakta epey zormuş, ama ek iş için öğrenmek lazım” sözleri ile yaptığı paylaşımıyla yaşadığı sıkıntıyı ortaya koymuş…

19 Eylül 2016 Kocaeli- Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR