Darıca’da tehlike

Sarı yeşilli temsilcimizde Ersin Aydın, Yusuf Atay, Erhan Çelenk, Adem Aydın, Muhammet Hastürk, Bülent Uzun gibi önemli futbolcuların yanı sıra kadro...

Sarı yeşilli temsilcimizde Ersin Aydın, Yusuf Atay, Erhan Çelenk, Adem Aydın, Muhammet Hastürk, Bülent Uzun gibi önemli futbolcuların yanı sıra kadroda yer alan santrforlarla da yollar ayrıldı

 

Sezon başında yönetimle anlaşarak antrenmanlara çıkmalarına rağmen, yönetimin Ahmet ve Aykut’a peşinatlarının yüzde 20’lik kısmını ödeyebileceklerini söylemesinin ardından iki futbolcuyla da yollar ayrıldı. Aykut kulüpten ayrılırken, Ahmet’in de sarı yeşillilere veda edeceği öğrenildi.

 

EMRE TAKIMA KATILMADI

Bir diğer gelişme ise Emre Aktaş’ta yaşandı. Geçen sezonun devre arasında B.Petrolspor’dan transfer edilen Emre Aktaş’ın gelecek sezon Darıca G.B. kadrosunda yer almayacağı açıklanmıştı. Sarı yeşillilerin yeni sezon hazırlıklarına henüz katılmayan ve tesislere sözlemesini fesh etmek üzere gelen Emre Aktaş, sürpriz bir durumla karşılaştı.

 

İNCEDAL EMRE’Yİ İSTİYOR

Darıca G.B Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ın Emre Aktaş’ı yeni sezonda kadrosunda istediği ve bu durumu yönetimi ilettiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Emre Aktaş’la son bir görüşme daha yapan yönetim, deneyimli oyuncuya 2 gün süre tanıdı. Emre’nin kulüpte kalmak istememesine rağmen, İncedal’ın kalması yönünde ısrarcı olması sonrasında Emre’nin de kafasının karıştı öğrenildi.

 

GÖKHAN’IN DURUMU PAZARTESİ BELLİ OLACAK

Darıca G.B’nin mevcut kadrosunda yer alan dördüncü forvet ise Gökhan Öztürk. Takıma dahil olmayan ve antrenmanlara çıkmayan Gökhan’ın durumu hala netlik kazanmış değil. Pazartesi günü sarı yeşilli yönetimle son bir görüşme daha yapacak olan Gökhan, kararını verecek. Yönetimin Gökhan Öztürk konusunda ısrarcı olmayacağı iddia edilirken, genç futbolcu konusunda son karar Pazartesi günü verilecek.

#

17 Tem 2015 - 14:13 Kocaeli- Spor

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.481.791 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.