Usta pastacılar KO-MEK’te yetişecek

Her branşla alakalı gelişmeleri takip ederek bireysel ve mesleki gelişimlerini sağlayan KO-MEK, pastacılık ile alakalı farklı tekniklerin anlatıldığı...

Her branşla alakalı gelişmeleri takip ederek bireysel ve mesleki gelişimlerini sağlayan KO-MEK, pastacılık ile alakalı farklı tekniklerin anlatıldığı kurum içi eğitim çalışması gerçekleştirdi.

 

LEZZET USTALARI

Sibel Gülsün, Arzu Ilıca, Fatma Zehra Mermer, Gizem Alçık, Gizem Kesen, Gülcan Reka, Halenur Günel, Halide Gülen Aksut, Aslı Kartal Gülçin Aladağ’dan oluşan usta eller, lezzetin sırlarını KO-MEK kursiyerlerine anlatacaklar.

 

KAYITLAR İÇİN ACELE EDİN

Bu güne kadar Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanında toplam 4 bin 996 kişiye eğitim verilen KO-MEK’te, sadece pastacılık branşında tam 2 bin 16 kursiyer eğitim gördü. Bu eğitim kervanında yer alma ayrıcalığını isteyenler, dolmak üzere olan kontenjanlarda yerlerini alabilmek için en yakın kurs merkezlerine ya da www.komek.org web sitesi başta olmak üzere sosyal medya hesaplarından takip ederek başvurularını yapabilirler.

09 Ekim 2016 Kocaeli- Gündem


kutuyu işaretleyip tamama basın

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR