Yemek tesisleri denetimden geçti

Zabıta müdürlüğü gıda denetim ekipleri, ilçede faaliyetlerini sürdüren yemek üretim tesislerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Gıda mühendisler...

BÜYÜT

Zabıta müdürlüğü gıda denetim ekipleri, ilçede faaliyetlerini sürdüren yemek üretim tesislerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Gıda mühendislerinden oluşan denetim ekipleri ilçedeki 34 yemek üretim tesisini ziyaret etti. Hijyen ve temizlik, genel sağlık kurallarına aykırı bir durumun olmadığının bildiriliği denetimlerde ayrıca; işyerlerinin faaliyet gösterebilmesi için temin edilmesi gereken resmi belgeler de kontrol edildi. Denetimlerin devam edeceğini dile getiren zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların şüpheli bir durumla karşılaşmaları halinde şikayetlerini 0262 641 78 08 ve Alo Zabıta 153’ den ulaştırmaları çağrısında bulundu.

08 Aralık 2014 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

Anket Kocaelispor'un yeterince desteklendiğini düşünüyor musunuz?

YÜKLENİYOR